Servicii corporate

Contactează-ne

Sprijinim dezvoltarea
organizațiilor

Dacă doriți să vă creșteți afacerea, să va dezvoltați atât ca manageri, cât și ca echipă, la  nivel, individual sau de grup, prin achiziționarea Profilului de Personalitate Persolog veți  descoperi un instrument valoros prin veți putea identifica modalități de creștere a calității relațiilor dintre angajați, o comunicare eficientă între aceștia și implicit creșterea calității  serviciilor sau produselor companiei. În același timp, sprijiniți angajații/clienții dumneavoastră în dezvoltarea potențialului propriu și productivitătii la locul de muncă.

Principalele beneficii

  • Înțelegerea celor 7 trepte de interpretare din profil;
  • Se dezvoltă și se perfecționează comunicarea și colaborarea în cadrul echipei pe care o conduceți;
  • Construiți altfel de relații, prin descoperirea propriului Profil de Personalitate și identificarea persoanelor din cadrul companiei cu care sunteți compatibili/incompatibili (Încadrarea în modelul DISC);
  • Prin Profilul de Percepere a Postului beneficiați de o selecție de personal adecvată  postului, astfel încât veți găsi omul potrivit la compartimentul potrivit și compatibiltate  între profilul angajatului și profilul postului.
 
  • Aveți acces la Planificatoarele Strategice pentru vanzări, coaching, leadership, managementul timpului și telemarketing;
  • Învățați să rezolvați altfel conflictele pentru a atinge scopurile, descoperiți situațiile în care deveniți mai eficienți în funcție de fiecare stil în parte, ce vă motivează sau ce vă poate bloca dezvoltarea, cum reacționați ca lider sau membru în echipă și ce strategii puteți adopta pentru eficiența sporită a întregii activități.
Contactează-ne

Vrem să aflăm mai multe despre
situațiile cu care te confrunți

Proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.r.