Psiholog

dELIA ELENA CHIFAN

   

Viziunea

Despre...

 Oamenii apelează la un specialist din motive variate. Unii recurg la servicii specializate, pentru  depasirea unor situații conflictuale din viața personală sau profesională, pentru ameliorarea depresiei, anxietății sau dependenței de substanțe toxice. 

Alții caută suport pentru a face față stresului sau schimbărilor din viața personală ( pierderea unui loc de muncă, un divorț sau decesul unei persoane dragi) sau tulburărilor comportamentale .

 Există și persoane care au nevoie de îndrumare în gestionarea responsabilităților parentale, cerințelor de la serviciu sau din familie, rezistența în fața bolilor, îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur și managementul factorilor de stres care afectează viața de zi cu zi. Oricine poate beneficia de serviciile noastre pentru a găsi soluții la probleme cotidiene!

Psihoterapia nu este un joc

Experiența și empatia față de oameni

    Sunt Delia Chifan, psiholog, consilier  dezvoltare  personală, și trainer certificat Persolog. Încă din copilărie am fost pasionată de complexitatea ființei umane și din adolescență, de diversitatea tipurilor de personalitate. Ulterior, prin studii și experienta proprie, am descoperit legătura   existentă   între stările noastre,  alegerile, deciziile, comportamentele și relațiile cu cei din jur.  Te aștept la o călătorie in universul tău interior deoarece cunoașterea de sine îți poate schimba viața.

    Sunt Delia Chifan, psiholog, consilier  dezvoltare  personală, și trainer certificat Persolog. Încă din copilărie am fost pasionată de complexitatea ființei umane și ulterior în adolescență, de diversitatea tipurilor de personalitate. Ulterior, prin studii și experienta proprie, am descoperit legătura   existentă  între alegerile, deciziile, stările noastre și relațiile cu cei din jur.  Te aștept la o călătorie in universul tău interior deoarece cunoașterea de sine îți poate schimba viața.

Calitatea nu este o opțiune

Scopul meu este în primul rând de a-i inspira și coordona pe cei din jur, în direcția găsirii resurselor proprii și misiunii personale, de a oferi permanent clienților consiliere și suport prin produse și servicii de calitate. Obiectivele mele sunt perfectionarea și diversificarea permanentă a serviciilor pentru a ne adapta continuu la nevoile fiecărui client în parte, având ca scop îmbunătațirea calității vieții, în general.

Număr telefon

0771460490

Email:

delia.chifan@gmail.com

Meriți să fii ascultat !

Peste 15 ani   de experiență cu oamenii

În spatele cifrelor

Statistici În românia

Statisticile în România sunt înfiorătoare, mulți copii abandonați din cauza violenței în familie, abuzurilor sau divorțurilor. Graficele de mai jos arată procentul în cazul anxietăților și a depresiei în România.

Violența în familie
Violența în familie 35%
Alcolismul
48%
Rata divorțurilor
39%
Probleme financiare
61%

Acum și online.