Profil de personalitate Persolog

Contactează-ne

Instrumentele certificate
Persolog

Instrumentele certificate Persolog pentru persoane fizice si juridice cuprind :

Profil de Personalitate, Profil Comportamental, Chestionar de Personalitate, Profil de Percepere a Postului, Cardurile Intendo, Planificator pentru vânzări, timp si actiune, convorbiri telefonice, discuții cu angajații.

Produsele Persolog au la bază un context psihologic şi sunt fundamentate ştiinţific.

Pozitiv Evolution este un centru de dezvoltare personala si  suport  avand atestare  si  parteneriat cu unicul furnizor de servicii, reprezentant al Persolog GmbH în România, pentru realizarea de  profile  Personalitate persolog, modelul  D-I-S-C. Oferim servicii de dezvoltare personală, traininguri, profile de personalitate Persolog, consiliere, suport și mediere, pentru dezvoltarea strategiilor  de  succes în relațiile sociale  și în muncă.

Sunteți preocupați de  dezvoltarea  personală  a organizației, a firmei, a subordonaților si  angajaților sau  vreți  să vă cunoașteți  și  să înțelegeți   mai bine personalitatea proprie și stilul comportamental?

Noi va  oferim  prin profilul de personalitate, un plan personalizat pentru creșterea succesului la locul de muncă și îmbunătățirea  relațiilor cu oamenii din  jur, atât in plan profesional cat si personal,  ce are are ca scop cunoașterea potențialului propriu din fiecare persoana, bazându-se pe înțelegerea și asimilarea tipurilor de personalitate și a stilurilor comportamentale ale fiecăruia.

Beneficii Model Personalitate Persolog:

 • OBTINEREA PROPRIULUI PROFIL COMPORTAMENTAL  sau PROFIL DE PERSONALITATE  PERSOLOG  (D-I-S-C) prin care se poate observa  ce model  DISC are fiecare persoana  în parte, sau întreaga echipa, care sunt factorii care îi  motivează / demotivează pe fiecare angajat  în particular sau la nivelul grupului și strategiile necesare progresului  general.
 • GESTIONAREA eficienta  a timpului si relațiilor,  în afaceri  cu ajutorul chestionarelor Persolog : „Profilul  de Percepere a Postului”, , „Planificator pentru vânzări, timp si acțiune” Planificator pentru convorbiri telefonice,” si  „Planificator pentru  discuții cu angajații”, cardurile Intendo.
 • ÎNTELEGEREA  mai profunda a  comportamentul propriu și pe al celor din jur, al tuturor persoanelor cu care interacționam la job sau în viața privata;
 • IDENTIFICAREA punctele  forte  și   a celor vulnerabile , potențialului propriu  de dezvoltare;
 • OBTINEREA  direcțiilor concrete  personalizate pentru creșterea performanței  în toate ariile de dezvoltare;
 • ÎMBUNATATIREA eficienței în mediul profesional și personal;
 • DEZVOLTAREA de strategii pentru creșterea succesului în relațiile interumane  și în muncă;
 • SESIZAREA nevoii de îmbunătățire a  aptitudinilor soft, încurajarea echipei pentru obținerea de noi performante,  menținerea echilibrului și armoniei  în cadrul organizației;
 • SCHIMBAREA PERSPECTIVEI  și perfecționarea  colaborării  prin susținerea echipei pe direcția progresului general al firmei;
 • TRANSFORMAREA comunicării dintre manager si membrii echipei într-un dialog constructiv;
 • STABILIREA CONCRETA si corecta a obiectivelor companiei;
 • COORDONAREA  echipei  spre soluții  noi, creative si orientate către succes.
 • AMELIORAREA conflictelor si dezvoltarea de strategii inovative, de viitor, prin noi modele comportamentale învățate si schimbarea atitudinii fata de munca si viața; 

Cui ne adresam?

 • Companiilor care doresc să dezvolte eficienţa managerilor, echipelor manageriale sau fiecărui angajat in parte;
 • Antreprenorilor;
 • Tuturor persoanelor preocupate de dezvoltarea lor personala în general si a îmbunătățirea propriului comportament;
 • Persoanelor individuale si firmelor, putand fi folosit atat pentru descifrarea comportamentului din mediul personal cat si profeional.
Contactează-ne

Vrem să aflăm mai multe despre
situațiile cu care te confrunți

Proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.r