Despre noi

dezvoltare personală Sibiu
Despre noi

Centrul de dezvoltare personală și suport Pozitiv Evolution

Scopul nostru este în primul rând de a-i inspira și coordona pe cei din jur, în direcția găsirii resurselor proprii și misiunii personale, de a oferi permanent clienților consiliere și suport prin produse și servicii de calitate. Obiectivele noastre sunt perfectionarea și diversificarea permanentă a serviciilor pentru a ne adapta continuu la nevoile fiecărui client în parte, având ca scop îmbunătațirea calității vieții, în general.

Clienții vizați pot fi împărtiți în 2 mari categorii : persoane fizice și juridice(corporate) care pot participa la sesiunile de dezvoltare personală individual sau în grup, în funcție de preferințe și eventualele aspecte ale vieții pe care doresc să le îmbunătățească.

De ce noi

Valorile centrului Pozitiv Evolution

Pozitiv Evolution „modelează” oamenii și resursele acestora, principiul de bază fiind calitatea serviciilor oferite, prin  toate activitățile întreprinse urmărindu-se schimbarea pozitivă a fiecăruia. Specialiștii care își vor desfășura activitatea în cadrul centrului vor dispune de toate abilitățile, experiența și studiile, având că și scop învățarea și perfecționarea permanentă.  

Omul în sine este privit ca valoare unică, centrală,  inestimabilă, în toată individualitatea sa, fiind tratat cu confidențialitate, empatie,  respect, onestitate și egalitate de șanse.

Pozitiv Evolution a luat naștere din pasiune pentru oameni și pentru valorile în care aceștia cred. Suntem siguri că fiecare persoană dispune de resurse nelimitate în devenirea sa, având nevoie doar de „coordonare” în descoperirea  și accesarea lor. Acesta este mesajul pe care îl transmitem și potențialilor clienți prin intermediul echipei noastre de specialiști pasionați și dedicați profesiei.

Profesioniștii din cadrul centrului nostru posedă abilitatea de a asculta activ, de a înțelege, percepe, de a simți emoțiile și descifra limbajul non verbal al cliențiilor, susținându-i să dezvolte oportunităti în funcție de aptitudinile și calitătile individuale, creând relații de valoare cu sine și cei din jur.

Pentru noi, flexibilitatea față de nevoile clienților  este o valoare de bază care tinde să fie adaptată permanent la particularitățile individuale și de vârstă ale fiecărei persoane.

Oferim posibilitatea de a dezvolta și valorifica potențialul creativ al fiecăruia, în procesul autocunoașterii și devenii sale, sub indrumarea inspirațională a echipei de profesioniști. Se mizează pe creativitatea individuală și de grup,aceasta explorându-se prin simboluri, jocuri de rol  și tehnici de dezvoltare personală.

Ești pregătit să devii cea mai bună versiune a ta?

Specialiștii noștri sunt gata să te ajute în această călătorie!. Vei descoperi ce te face pe tine mai valoros ca om și cum poți folosi aceste calități în toate aspectele vieții.

Serviciile noastre

Gama de servicii oferite
este variată și flexibilă

  • Consiliere individuală adulți, ședință de o oră
  • Consiliere individuală copii/tineri, ședintă de o oră
  • Consiliere de grup adulți, ședință de 1,5-2 ore
  • consiliere de grup copii, ședință de 1,5-2 ore
  • pachete de servicii la cererea clientului, în funcție de specificitatea lor(dezvoltare personală, tehnici motivaționale, training)
Testimoniale

Ce spun clienții despre experiența Pozitiv

O echipă, un grup prin care poți să crești, dezvolți abilități, să devii mai puternic și învingi greutățile vieții.

— Antonia Șerban
Pacient

Workshopurile corporate organizate sunt excelente, sporind eficienta activitatii angajatilor și îmbunătățind relațiile dintre aceștia.

— Cristina Tănase
Administrator societate
Contactează-ne

Vrem să aflăm mai multe
despre problemele tale

Proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro